Kol kas kiek bandžiau visokiausių picos pagrindų receptų, jie visi kažkuo netiko, vis kažkas juose buvo ne taip. O šis receptas vienas iš paprasčiausių ir lengviausiai paruošiamų. Bet ne tai svarbiausia - svarbiausia tai, kad
JIS NUOSTABUS
Tiksliau nuostabus tiems, aks mėgsta traškų picos pagrindą ir ne tokį, kuris kaip pagrindas, sudaro 2/3 picos. Nes dauguma iš mano bandytų receptų būdavo būtent tokie, kad vieną kartą draugas pasakė "nenoriu aš to batono :(". O šis trapus, lengvai ir plonai iškočiojamas, galima vadinti picos stebūklas :)
didėlei draugų kompanijai :)
gaminimo laikas: tešlai paruošti 5min, laikyti kol pakils - min 2 val, kepti 20 min
Tešla:
500 g kvietinių miltų
pakelis sausų mielių
120 ml šilto vandens
100 ml vandens
druskos
- maišant sausus produktus virtuviniame kombaine supilti pirmiausia visą šiltą vandeni, o po to po truputi pilti vandenį, tol kol jau pradės formuotis tešlos gumulas
- susiformavus gumului baigti minkyti rankomis kol tešla taps tampri
- sudėti tešlos gumulą, į aliejumi pateptą dubenį ir palikti uždengus kur šilta - laikyti minimaliai dvi valandas
Dėkite ant iškočioto pagrindo, tai ką mėgstate ir tikrai nenusivilsite :)
Skanaus :)
Tekstą, nuotraukas ir receptus draudžiama naudoti komerciniams tikslams
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą