3 porcijos
gaminimo laikas: 50 min
400 g veršienos išpjovos
250 g šparagų
200 ml grietinėlės
druskos
pipirų
levandos
aliejaus ir sviesto kepimui
- veršieną supjaustyti 1.5 cm storio gabalėliais ir apkepti aliejuje su sviestu
- sudėti šparagus ir supylus giretinėlę patroškinti apie 15-20 min
150 g kuskuso kruopų
1 svogūnas
1/3 cukinijos
70 g tarkuoto parmezano
aliejaus
200 ml daržovių bulijono
- svogūną ir cukiniją susmulkinti ir pakepti aliejuje
- suberti kuskuso kruopas, pakepinti
- supilti bulijoną ir uždengus patroškinti 10-15 min
- įmaišyti tarkuotą sūrį
- pagardinti druska
skanaus :)
Tekstą, nuotraukas ir receptus draudžiama naudoti komerciniams tikslams