trečiadienis, vasario 9
Nuostabieji kotletukai
3 porcijos
gaminimo laikas: 30 min laikyti, 10 min ruošti, 20 min troškinti
550 g veršienos su kiauliena faršo
2 v.š. pieno
1 kiaušinis
2 šalotės
4 česnako skiltelės
žiūpsnis prieskonių mišinio (grūstų pipiru, druskos, baziliko, petražolių, čiobrelių, džiovintos paprikos)
aliejaus (kepimui)
200 ml grietinėlės
- česnakus ir svogūnus susmulkinti bei pakepti aliejuje
- visus produktus sumaišyti ir palikti 30 min pastovėti (geriausiai šaldytuve)
- suformuoti norimo dydžio kotletukus
- įkaitinti aliejų ir kepti, tol kol apskrus iš abiejų pusių
- supilti grietinėle ir patroškinti ant labai mažos ugnies apie 20 min
skaniausia su bulvių koše ir marinuotomis daržovėmis
skanaus :)
Tekstą, nuotraukas ir receptus draudžiama naudoti komerciniams tikslams
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą