225 gramai miltų
1 a.š. kepimo miltelių
druskos
1 a.š. kepimo miltelių
druskos
1 a.š. vanilinio cukraus
1 kiaušinis
100 g cukraus
60 g sviesto
225 ml pieno
150 g obuolių
100 g cukraus
60 g sviesto
225 ml pieno
150 g obuolių
2 v.š. cukraus (obuoliams)
cinamono
- inde sumaišyti sausus produktus (miltus, kepimo miltelius ir druską)
- kitame inde išsukti kambario temperatūros sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo
- į sviesto masę įmušti kiašinį, labai gerai suplakti
- per kelis kartus suberti miltų mišinį pakaitomis pilant pieną
- labai gerai viską išmaišyti
- obuolius nulupti, išimti sėklas ir sutarkuoti, sumaišyti su cukrumi ir cinamonu
- tešlą supilstyti į keksiukų formeles ir į kiekvieną keksiuką uždeti po šaukštelį obuolių su cinamonu
- orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių karščio ir kepti 25 minutes arba kol gražiai paruduos
- kitame inde išsukti kambario temperatūros sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo
- į sviesto masę įmušti kiašinį, labai gerai suplakti
- per kelis kartus suberti miltų mišinį pakaitomis pilant pieną
- labai gerai viską išmaišyti
- obuolius nulupti, išimti sėklas ir sutarkuoti, sumaišyti su cukrumi ir cinamonu
- tešlą supilstyti į keksiukų formeles ir į kiekvieną keksiuką uždeti po šaukštelį obuolių su cinamonu
- orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių karščio ir kepti 25 minutes arba kol gražiai paruduos
Skanaus :)
Tekstą, nuotraukas ir receptus draudžiama naudoti komerciniams tikslams
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą