pirmadienis, sausio 24

Įdarytos paprikos


3 porcijos
gaminimo laikas - 15 min ruošti, 45 min troškinti

7 mažos paprikos
1,5 litro sultinio
250 g veršienos faršo
50 g ryžių
1 svogūnas
2 pomidorai
1-2 morkos
1 kiaušinis
4 skiltelės česnako
sauja šviežių petražoliu
druskos
grūstų pipirų
aliejaus (kepimui)
grietinės (pagardinimui)

- svogūnus ir česnakus susmulkinti ir pakepti apiejuje.
- ryžius išvirti.
- mėsos faršą sumaišyti su keptais svogunais ir česnakais, virtais ryžiais, kaišiniu
- iberti grūstų pipirų ir druskos, bei kapotu petražolių
- paprikos kotelius nupjauti ir prifarširuoti pagaminto įdaro
- sustatyti puode, puodas turi buti aukūtas, kad sustačius paprikas būtų galima pripilti sultinio ir paprikos panirtų beveik iki viršaus.
- į tarpus tarp parikų prikaišioti morkų, pomidorų bei petražolių šakelių.
- troškinti 45 min.
- patiekiant pagardinti grietine

Tekstą, nuotraukas ir receptus draudžiama naudoti komerciniams tikslams

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą