ketvirtadienis, lapkričio 17

Veršiena baltame padaže


3 porcijos
gaminimo laikas: 50 min

500 g veršienos
2 morkos
3 česnako skiltelės
100 g šviežių mažų kukurūzų burbuolių
200 ml grietinėles
200 ml balto vyno
300-400 ml daržovių sultinio
džiovintų petražolių
druskos
grūstų pipirų

- veršieną apkepti svieste su aliejumi kartu su smulkintais česnakais ir svogūnais
- supilti vyną, kaitinti tol kol pusė vyno kiekio nugaruos
- supilti daržovių sultinį, sudėti kukurūzų burbuoles, morkas ir viską uždengus troškinti apie 30 min
- suberti prieskonius (petražoles, druską, pipirus) ir supilti grietinėlę, dar patroškinti apie 10 min
- patiekti su karšta cibata duona

Skanaus

Tekstą, nuotraukas ir receptus draudžiama naudoti komerciniams tikslams

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą