penktadienis, lapkričio 18

Miežinių kruopų tiršta sriuba



100 g miežinių kruopų
40 g makaronų (vamzdelių)
1 morka
2 šalotės (galima dėti mėlynąjį svogūną)
1/2 baklažano
100 g virtos ir smulkiai susmulkintos veršienos
500 ml jautienos sultinio
šviežio baziliko smulkintų lapelių
druskos
grūstų pipirų

- šalotes supjaustyti smulkiai ir pakepinti, kol taps skaidrios
- morkas susmulkinti ir pakepti su šalotėmis
- baklažaną taip pat susmulkinti ir pakepti kartu su morkomis ir šalotėmis
- kai baklažanas apkeps supilti sultinį, suberti kruopas ir virti 15 min (kol kruopos suminkštės)
- suberti prieskonius
- suberti makaronus ir smulkintą (kapotą) veršieną ir dar pavirti apie 7 minutes

Skanaus :)

Tekstą, nuotraukas ir receptus draudžiama naudoti komerciniams tikslams

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą