pirmadienis, gegužės 2

Riešutinis vyniotinis


6 asmenims
gaminimo laikas: 30 min

Biskvitui

95 g minkšto sviesto
85 g cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
5 kiaušiniai
2 v.š. romo
75 g miltų
1a.š. kepimo miltelių

- kiaušinio trynius išsukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi
- į kiaušinio masę sudėti minkštą sviestą, romą ir taip pat gerai išsukti
- įsijoti miltus su kepimo milteliais
- viską gerai išsukti, kad neliktų gumulėlių
- kiaušinio baltymus išplakti iki standžių putų ir įmaišyti į trinių masę
- gautą masę sukrėsti į maždaug 30x30 cm skardą išteptą sviestu
- kepti orakaitėje įkaitintoje iki 175-200 C temperatūros apie 15-20 minučių

Įdaras

100 g ananasų uogienės
100 g kapotų migdolų
100 g kapoto šokolado

- visus komponentus sumaišyti ir ištepti atvėsintą biskvito lakštą
- išteptą įdaru biskvito lakštą suvynioti ir palikti prislėgtą porai valandų
- aptepti lydytu šokoladu

Skanaus :)

Tekstą, nuotraukas ir receptus draudžiama naudoti komerciniams tikslams

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą