sekmadienis, gegužės 1

Kiaulienos liežuvis baltame padaže



3 porcijos
gaminimo laikas: 15 min pasiruošti ir kepti, torškinti apie 40 min


3 kiaulienos liežuviai (virti)
3 morkos
1 svogūnas
200 ml grietinėlės
druskos
pipirų
sviesto, aliejaus kepimui

- susmulkinti smulkiai svogūną ir pakepinti sviesto aliejaus mišinyje
- morkas supjaustyti šiaudeliais ir pakepti kartu su svogūnu
- kepti kol morkos suminkštės
- virtus liežuvius supjaustyti šiaudeliais ir sudėti prie morkų ir svogūnų
- supilti grietinėlę, paskaninti druska, pipirais
- troškinti apie 15 min


Patiekti su bulvių koše ir kopūstų salotomis (man taip pasirodė skaniausia, nes priminė tarybinių laikų valgyklos maistą :)

Skanaus

Tekstą, nuotraukas ir receptus draudžiama naudoti komerciniams tikslams

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą