trečiadienis, vasario 9

Veršiena su raugintais kopūstais



3 porcijos
gaminimo laikas: apie valandą

500 g veršienos su kauliukais
300 g raugintų kopūstų
1 paprika
2 svogūnai
300 ml sultinio (nesūdyto)
grūstų pipirų
druskos
kmynų
aliejaus (kepimui)

- svogūnus smulkiai susmulkinti ir pakepti aliejuje
- veršienos gabalėlius sudėti prie apkptų svogūnų ir apkepti
- papriką supjaustyti juostėmis ir sudėti kartu su kopūstais prie kepamos veršienos
- užpilti sultinio tiek kad apsemtu iki pusės troškinio
- suberti prieskonius
- troškinti apie 40 min

Patiekti su bulviu koše ir marinuotomis daržovėmis

Skanaus :)

Tekstą, nuotraukas ir receptus draudžiama naudoti komerciniams tikslams

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą