penktadienis, balandžio 29

Veršiena su cukinijų padažu





3 porcijos
gaminimo laikas: 15 min ruošti ir 40 min troškinti

650 g veršienos
5 šalotės
2 cukinijos
2 morkos
žiūpsnelis rozmarino
druskos
grūstų pipirų
džiovintų petražolių
sviesto ir aliejaus kepimui


- veršieną supjaustyti gabalšliais (nepersistengti dėl smulkumo, kuo didesni gabalėliai, tuo geriau)
- apkepti svieste ir aliejuje
- sudeti šalotes, kurias perpjauti į kėturias dalis
- supjaustyti morkas šiaudeliais ir taip pat sudėti prie veršienos
- paskaninti druska, pipirais ir prieskoniais
- troškinti apie 30 min
- cukinijas supjaustyti šiaudeliais (taip pat nepersistengti smulkinant)
- ir dar patroškinti apie 10 min, tik ne ilgiau, tiksliau reikia troškinti kol cukinija išleis savo sultis ir iš karto nuimti nuo ugnies

Patiekti su bulvių koše.
Skanaus :)


Tekstą, nuotraukas ir receptus draudžiama naudoti komerciniams tikslams

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą